Logistiek medewerker inkoop en transport

Madern International B.V. is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. Madern heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook twee productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een vacature (M/V) voor de functie van:

 

Logistiek medewerker inkoop en transport

 

Functieomschrijving
Wij zoeken een flexibele en initiatiefrijke collega voor de inkoop van goederen en diensten alsook voor het verzorgen van het (internationaal) transport.

Als logistiek medewerker inkoop ben je verantwoordelijk voor de operationele inkoop binnen een technische organisatie. Je hebt ervaring met het onderhouden van contacten met leveranciers. Ervaring in het opzetten van procedures welke leiden tot efficiency, besparing en optimalisering van de inkoop is een pré.

Als logistiek medewerker transport verleen je logistieke ondersteuning binnen de organisatie en fungeer je zowel intern als extern als aanspreekpunt. In de functie wordt je o.a. belast met het indelen en begeleiden van het dagelijks transport (eigen vervoer) en het afhandelen en versturen van orders naar klanten (incl. bijbehorende documenten). Je bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden van binnengekomen zendingen op (douane) vergunningen, het verzorgen en opsturen van verklaringen ten behoeve van de KvK en het maken van afspraken met vervoerders en verpakkers.

De verdeling van beide taken zal ongeveer op 50/50 basis zijn.

Functie-eisen:

  • MBO/ HBO Logistiek Management (of een gelijkwaardige opleiding)
  • In bezit van het diploma NEVI MIL (harde eis)
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van (technische) inkoop en logistiek waaruit jouw capaciteiten blijken
  • Kennis van douanedocumenten, douane reglementen en gangbare transportdocumenten
  • Kennis van Microsoft Office Pakket (Word/ Excel, Access e.d.)
  • Kennis en ervaring met logistieke (ERP) pakketten is een vereiste, bij voorkeur Infor LN
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal. Kennis van de Franse taal is een pré.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een boeiende zelfstandige functie. Je werkt in een modern bedrijf met een goede technische infrastructuur. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor de functie zijn goed.

Jouw sollicitatie
Indien je belangstelling hebt voor deze functie, dan nodigen wij je uit jouw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae te richten aan Madern International B.V. ter attentie van de heer E. Franken van de afdeling Personeelszaken, Postbus 326, 3130 AH Vlaardingen. E-mailen kan ook: pz@madern.com. Een psychologisch onderzoek kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.